Despre Mine

Decebal Banica
Bănică Decebal

1987…
… Am descoperit imaginea de film la mentorul meu, Valeriu Mereuță.
El este cel care, proiectând o peliculă (de film) trasă cu un aparat cu role de film, mi-a insuflat acest sentiment de bucurie a momentelor surprinse în familie. Deși filmul părea vechi, imaginile proiectate erau atât de vii…
După 1990, mentorul meu s-a implicat în deschiderea și lansarea televiziunii locale SOTI TV Neptun. Pasiunea lui pentru imagine și-a dedicat-o televiziunii.
Din 2007, pasiunea mea pentru imagine s-a materializat prin cumpărarea unei camere video profesionale. Am profesat cu ea înregistrând unele dintre cele mai emoționante momente din viețile celor care m-au ales ca videograf.
Pasiunea și-a spus cuvântul de-a lungul vieții mele: am fost ales președintele fan clubului Roxette din Constanța, al cărui nume era The Passion Star. Mi-a plăcut că am putut aduce împreună oamenii; care erau pasionați de ceea ce eram și eu, de formația Roxette.
Faptul că acum filmez oameni care sunt împreună tot pentru a se bucura, sărbători, în felul lor unic este… natural. Îmi place că videografia mă aduce lângă oameni care iubesc, se iubesc… Care cântă, dansează, se îmbrățișează, într-un cuvânt, TRĂIESC clipa!

De asemenea, filmez cu plăcere oameni care au de transmis ceva, care au un cuvânt de spus, pe aceia care sunt ghidați de intenții bune, cu scopul de a face lumea în care trăim, un loc mai bun și mai frumos pentru fiecare ființă iubitoare.
Videografia de eveniment asta face: oferă prilejul de a RETRĂI clipe… Momente din trecut, prind viață pe ecran! Și mă bucur că pe unele dintre ele, le-am filmat! Iar pe unele pe care le vei organiza chiar Tu, e posibil să le filmez eu! 🙂

signature