Videografie nuntă Cristina și Alex

Videografie nuntă Cristina și Alex

Videografie nuntă Cristina si Alex

Sunt foarte bucuros atunci când mirii care vin la Decebal Banica studio pentru videografie de nuntă și sunt acolo datorită unor recomandări.

Într-adevăr, în acest domeniu de videografie de nuntă funcționează cel mai bine recomandările, mai ales dacă mirii m-au mai văzut lucrând și, foarte important, le plac lucrările mele și rezonează cu mine ca persoană. Cred că sunt niște repere importante pentru cei care caută astfel de servicii.

Nunta reprezintă un șir de momente pentru care Cristina și Alex s-au pregătit cu mult timp înainte. La fel ca mulți alți miri, au fost atenți la multe detalii. Ca și videograf, am ținut să surprind anumite detalii și să aflu că le plac…pisicile. :)) De aceea, apar în clip. Și nu oricum. Pur și simplu, erau pe la restaurantul unde urma să aibe loc petrecerea.

Nunta a avut un parcurs aproape ”clasic” . Pregătirile mirilor, cununia religioasă la o Biserică lipovenească din Constanța și petrecerea.  A fost interesant pentru că slujba religioasă s-a (bine)cuvântat în limba rusă. Cu mirii, am discutat înainte de eveniment despre tot acest parcurs și am propus ca miniședința foto să aibe loc aproape de apusul soarelui astfel incat sa surprindem cadre și doar cu ei doi. Coleg  fotograf de nuntă a fost Alin Ciprian. Cu el am lucrat la multe evenimente și îl recomand din toată inima.

La petrecere a fost DJ Michael pe care mulți îl cunosc și pot spune că m-a ajutat cu partea de sunet la petrecere. In acest mod, am avut sunet de calitate și la filmarea de la petrecere.

In caz ca doriti sa citiți câteva recomandări pentru a vă alege cameraman de nuntă, puteți accesa acest link (bineînțeles după ce vedeți clipul 😉  http://decebalstudio.blogspot.com/2018/01/banica-decebal-filmari-nunti-constanta.html

În filmarea de nuntă se vede că invitații s-au distrat împreună cu mirii. Mi-au plăcut emoțiile lui Alex și dezinvolura Cristinei. Au îmbinat tradiția cu felul lor funny de a fi și…iată ce a rezultat: clipul următor…Și când mă gândesc că acesta este doar rezumatul…:))

Filmare nunta Cristina si Alex

Decebal BANICA

Articol Asemănător

Fiecare nuntă este unică…

Fiecare nuntă este unică…

Filmare nunta Liliana și Radu

Filmare nunta Liliana și Radu

Lăsaţi un Raspuns